Termeni și Condiții Schițe

Politica de confidențialitate

Ne concentrăm eforturile pentru a ne respecta clienții. De aceea, trimitem newsletter doar persoanelor care s-au abonat la acest serviciu. În cazul în care ați primit newsletterul fără să vă fi dat acordul, ne cerem scuze pentru neplăcerea creată. Dacă nu mai doriți să primiți e-mailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la newsletterul nostru apăsând pe link-ul de dezabonare din partea de jos a paginii de newsletter. Considerăm că este important să vă protejam confidențialitatea și să vă informăm cu privire la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

Numele și datele de contact (e-mail și număr de telefon), pentru a vă putea trimite newslettere. Date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați . Acestea includ date despre sistemele de operare și aplicațiile software instalate pe dispozitivul dvs. De asemenea, includ adresa IP, setările regionale și setările de limba.

Scopul colectării datelor personale

Scopul colectării datelor personale este acela de a vă putea trimite newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail). Nu practicăm SPAM și promitem că nu vei primi așa ceva de la noi. Ai oricând opțiunea de a opta pentru ștergerea adresei tale de e-mail sau a numărului tău de telefon din baza noastră de date.

Protecția datelor cu caracter personal

Vă stocăm datele (nume si adresă de e-mail) într-o bază de date ce se află pe un server protejat. Numai administratorii site-ului au acces la aceste informații. Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale. Viața privată a clienților este foarte importantă pentru noi de aceea dorim să vă asiguram că păstrăm datele dumneavoastră de contact în siguranță și că nu le vom vinde și nu le vom transmite altcuiva sau nu le vom folosi în alte scopuri decât cele pentru care v-ați dat consimțământul.

Informații despre newsletter

Cât de des trimitem newsletter?

Trimitem newsletter în funție de abonamentul ales. Dacă nu mai doriți să primiți e-mailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la newsletter. Pentru că nu ne dorim să vă umplem inboxul cu e-mailuri care nu sunt din aria dumneavoastră de interes, în partea de jos a fiecărui e-mail pe care îl veți primi de la noi veți găsi un link prin care vă puteți dezabona de la newsletter.

Unde vor ajunge banii dumneavoastră?

Tot profitul obținut din vânzarea primelor 3 cărți ale Pastorului Cristi Boariu a fost donat familiilor aflate în nevoi. Am observat, însă, în timp că nu e suficient să punem preț doar pe hrana fizică, de aceea am înființat această misiune care se ocupă doar de hrana spirituală, și anume de răspândirea Evangheliei.

Donațiile dumneavoastră vor fi folosite în cadrul “Cristi Boariu Ministries” pentru:

– susținerea full-time a echipei (programatori, designeri, redactori);

– marketing și promovare materiale cu scop evanghelistic: în fiecare lună, postările text și predicile audio și video ale Pastorului Cristi Boariu ajung la peste 1 milion de persoane pe Facebook, Instagram, YouTube;

– susținerea serviciilor de evanghelizare în zonele defavorizate ale României unde Pastorul Cristi Boariu merge personal și susține din această misiune cheltuielile necesare;

– găzduire platformă și plata serviciilor lunare.

Pentru fiecare donație se emite factură pentru serviciul de abonament selectat și se plătesc taxele aferente impozitării către stat.

Abonament

Dacă v-ați abonat, următoarea plată rămâne activă și se va face automat după expirarea abonamentului. Anularea unui abonament nu înseamnă returnarea banilor. La un an de la înregistrarea abonamentului, plata pentru următorul abonament devoțional (săptămânal / zilnic) va fi anulată.

Date de contact:

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de e-mail “contact@cristiboariu.com”.

Copyright © 2022 | Powered by CB Ministries